Ahad, 1 Januari 2012

oh HELLO 2012 :)

Selamat tahun baru semua, aku macam tak excited sangat sebab aku da beriya time awal muharram aritu. Okay sila ramai-ramai cakap dalam hati "eee bajet baik la kunun". Seriously mmg aku saja nak bajet ha ha ha ha. Oleh kerana aku tak excited so aku tak ada lah azam tahun baru sebab macam yang aku cakap tadi time awal muharram aritu aku da berazam beriye. And bagi pandangan aku la azam yang di buat time awal muharram lebih terkesan kat hati, aku pun tak tau sebab ape mungkin sebab aku da makin dewasa kot. <--- macam tak ade kena mengena kan.Lagipun aku macam malas da nak buat azam sebab macam tiap-tiap taon same je. Nak blaja rajin2, nak dapat pointer tinggi, nak jadi rajin bla bla bla bla and bla. Kalo da dekat 5 taon lebih asek azam yang sama macam baik tak payah nak beriye berazam kan?

Tapi tapi tapi oleh kerana arini tahun baru aku pun nak gak la mulekan tahun baru ni ngan benda yang baik dan AKU PUN BUAT JADUAL NAK STUDY UNTUK EXAM. Ye aku tau tak payah nak caps lock sgt la sebab orang lain da lame mule study aku baru nak buat jadual. Lepas buat jadual study ni baru aku sedar eh, ada banyak masa lagi la ape nak risau so aku pun saja-saje la buang masa update blog ni HAHAHAHA. See selamat malam tadi aku tak buat azam kalau tak awal-awal lagi da terkubur azam tu.

Selamat tinggal 2011.Even nothing much happen that year but I still believe I had learn many things and I feel soo sad to say goodbye :(. 2011 may not be the best year for me but it's not worst either.
Welcome 2012 please be good to me as 2011 done. And what I'm 23 now???Okay kena beli handbag, seluar slack and balaja make up nampak nye hahaha

Aku tengah suka lagu ni sekarang sebab aku macam perasan ada kaitan ngan aku HAHAHA aku tau aku menjengkelkan tapi lagi sekali aku mmg saje nak buat orang rase menyampah HA HA HA HA

2 ulasan:

  1. emosi ko 88% tak stabil dari pemehatian aku. u forget to take medicine ha?

    BalasPadam